Het aanbod op BVA auctions

Nu in de veiling:

Binnenkort in de veiling:

Het aanbod op Catawiki

Bekijk het actuele aanbod

Zo werken wij

1. We selecteren de stijlvolste horloges voor jou Dagelijks speuren wij naar de meest bijzondere exemplaren bij juweliers, groothandels, horlogehandelaren en particuliere eigenaren. Daardoor bieden wij een divers aanbod aan op de veilingsites en profiteer je dus van een continu wisselend aanbod. Maar wees gewaarschuwd: jouw favoriete horloge kan binnen no-time verkocht zijn.

2. We controleren de horloges op kwaliteit Elk horloge dat wij inkopen wordt door ons aan een grondige kwaliteitscontrole onderworpen. Voldoet een horloge niet aan onze normen, dan plaatsen wij deze niet in een veiling. Bovendien voorzien wij de luxe horloges van een door ons getekend echtheidscertificaat wanneer origineel bijbehorende certificaat niet meer aanwezig is. Hiermee staan wij garant voor originaliteit van het horloge.

3. We zorgen voor mooie detailfoto’s Elk horloge barst van de prachtige details. Deze details brengen wij graag voor je in beeld. Zo weet je exact wat je in huis haalt.

4. We voorzien de horloges van een duidelijke productomschrijving Elk horloge heeft zijn eigen unieke features en uiterlijke kenmerken. Deze kenmerken vatten wij samen in een heldere productomschrijving. Gebruikte horloges voorzien we bovendien op Catawiki van een conditiebeoordeling. Zo kun je goed bepalen of het horloge aansluit bij jouw wensen.

De horlogemeesters werkwijze

Ons verhaal

Aangenaam! Wij zijn 'De Horlogemeesters', experts én liefhebbers op het gebied van exclusieve horloges. Onze allergrootste passie? Exclusieve horloges toegankelijk maken voor de prijsbewuste man met klasse!

Verlengstuk van je identiteit Wij zien horloges als het ultieme verlengstuk van je identiteit. Het is het enige sieraad waarmee je jezelf als man echt kunt onderscheiden. En dat doe je natuurlijk het liefst met een horloge waar de klasse vanaf straalt. In onze webshop hebben we een continu wisselend en uniek aanbod, zodat jij altijd het horloge vindt dat bij jou past. We adviseren je dan ook om onze website regelmatig te checken, want jouw droomhorloge kan zomaar voorbijkomen!

De horlogemeesters

Vraag of opmerking?

Heb je een vraag of opmerking? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.

* Verplicht Een ogenblik geduld…